Fiica lui Marius Șumudică face ravagii pe rețele sociale. „Miss Turcia” – GALERIE FOTO & VIDEO

de: Sorin Barbu
11 10. 2023

Marius Șumudică este un personaj foarte cunoscut, care apare des în ziare și la televiziune, dar în ultimele ore un alt membru al familiei „i-a luat fața”. Fiica antrenorului de fotbal a postat câteva imagini de la o ședință foto spectaculoasă și a fost lăudată de cei care îi urmăresc contul de Instagram.

Fiica lui Marius Șumudică, apariție spectaculoasă într-o ședință foto realizată în Turcia

Fiica lui Marius Șumudică arată trăsnet, așa că nu se ferește să-și arate silueta superbă în ședințe foto spectaculoase. Pentru Sarah Șumudică ipostazele nu sunt deloc noi pentru că tânăra de 22 de ani a participat la mai multe prezentări de modă, pe „postul” de model. „Miss Turcia”, „Wow”, „Superbă”, au fost reacțiile după ce fiica lui Marius Șumudică a apărut într-o rochie superbă, de culoare roșie, cu o trenă vaporoasă. Pozele au fost realizate la Istanbul, într-un decor de vis.

Fiica lui Marius Șumudică s-a născut în Portugalia, în perioada în care tatăl său a jucat acolo, și a decis să facă studiile la facultatea de drept. Iubitul său este tot din lumea fotbalului. Alexandru Mitracu a jucat la juniorii de la Dinamo și Benfica, iar la un moment dat a fost chiar protagonistul unui transfer spectaculos la formația lusitană. După stagiul de la Benfica s-a întors în țară, la CS Tunari, iar din anul 2021 nu are contract.

Fiica lui Marius Șumudică, apariție spectaculoasă într-o superbă rochie de culoare roșie

Marius Șumudică vrea să salveze Gaziantep de la retrogradare

În timp ce fiica lui Marius Șumudică pozează fără griji, tatăl său are probleme la Gaziantep, formație care se află pe primul loc retrogradabil în SuperLiga din Turcia. Este al doilea lui mandat la această formație și a înregistrat două victorii și două înfrângeri. Marius Șumudică se bazează foarte mult pe români. La echipă l-a găsit pe Alexandru Maxim, iar în această vară i-a luat cu el și pe Florin Niță și Denis Drăguș.

„Din punctul meu de vedere, sunt doi jucători profesioniști (n.r. Florin Niță și Denis Drăguș), care-și fac treaba foarte bine. Denis are evoluții peste așteptări. Eu nu-l cunoșteam, mi-a atras atenția când Rapid s-a interesat de el.

L-am urmărit câteva meciuri, l-am luat și nu m-am înșelat. A jucat foarte bine. Este un jucător care poate fi o soluție pentru echipa națională”, a spus Marius Șumudică.

Antrenorul român a mai spus și că Junior Morais este foarte apreciat de fani. Fundașul de 37 de ani a fost transferat în Turcia de la Rapid. Brazilianul a spus, când a plecat să semneze contractul, că nu se aștepta să mai primească o ofertă și a recunoscut că se gândea să se retragă.

Sursa FOTO: Instagram